Nieuwe mogelijkheden voor vrijwilligers

Geld doneren is niet de enige manier om bij te dragen aan liefdadigheidsorganisaties. Vele ervan zijn afhankelijk van vrijwilligers voor verschillende services. Als je tijd overhebt in het weekend (of op weekdagen) dan kan je overwegen om er iets van te besteden aan maatschappelijke services. Je helpt dan niet alleen een goed doel, maar het is ook een geweldige manier om mensen te ontmoeten en nieuwe vaardigheden op te doen.

Microvrijwilligersdag vieren

Je wilt betrokken zijn bij de gemeenschap en er iets voor betekenen, maar kan geen ruimte creƫren in je drukke agenda? Dan is microvrijwilliger zijn misschien iets voor jou.

Microvrijwilligers werken aan een kleine taak of klein project, die snel en eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Je kan zelfs verschillende dingen online doen, die soms slechts 30 minuten van je tijd in beslag nemen. Verwerkingstijd doneren op je computer, een online petitie ondertekenen of een goed doel promoten op social media, zijn allemaal voorbeelden van microvrijwilliger zijn, wat je vandaag nog kunt doen.